On a cool summer evening two years ago, a boy I befriended at his father’s fruit stand in the farmer’s market showed me his drawing pad. Having just immigrated to the U.S. not long ago, he did not speak much English. But from the green papayas and golden...
Lire la suiteWhat Can We Learn From Food? — Youth Food - Meals Under Pressure Cooker
What does food represent to you, other than something you subsist on? When I started to organize the 2015 International Youth Food Culture Contest a few months ago, I was eager to find out how my teenage peers from different parts of the world answer...
Lire la suite北京炸酱面 — Tián Smile
材料: 天源酱园干黄酱 五花肉 手工面条 黄瓜 豆芽 白萝卜 葱蒜 矿泉水 糖。 1.五花肉去皮切丁; 2.黄酱中加入矿泉水搅匀; 3.葱切碎,放入油锅中,下入五花肉稍加煸炒加入酱,糖翻拌; 4.蒜切碎,炸酱起锅前放入蒜末提味。 5.黄瓜切丝,豆芽,荷兰豆焯水,白萝卜切条; 6.煮面,吧煮熟的面捞出与酱拌匀,左以菜码即可。 我希望你们喜欢。 慢慢吃!!! a través de 北京炸酱面 — Tián Smile
Lire la suiteDel Maridaje —
La máxima del maridaje es crear sensaciones nuevas, tanto en la degustación del vino como de la comida con la que lo acompañamos”. La Enciclopedia define este concepto de una forma “políticamente correcta”, añadiendo que “la palabra maridaje es polémica...
Lire la suiteEl Cliente que llevas dentro —
Tan necesario es escuchar las preferencias del mercado cuando ofreces un producto o servicio como descubrir que tus propias motivaciones de compra, según el momento y las circunstancias, se basan en: a través de El Cliente que llevas dentro —
Lire la suiteDavy Tissot
Davy Tissot La villa Florentine Restaurant « Terrasses de Lyon » 25, montée Saint-Barthélemy 69005 Lyon (Rhône) + 33 (0)4 72 56 56 56 Jeune chef pétri de talent, élu Meilleur Ouvrier de France en 2004, il dévoile un parcours jalonné de grands noms de...
Lire la suiteJean-Michel Lorain
Jean-Michel Lorain La Côte Saint Jacques & Spa 14, faubourg de Paris 89300 Joigny (Yonne) + 33 (0)3 86 62 09 70 L’ amour de la gastronomie, il l’a reçu en héritage : littéralement élevé en cuisine, à l’ombre de sa grandmère, qui a créé la Côte Saint Jacques,...
Lire la suiteMichel Roth
Le Ritz 15 place Vendôme 75001 Paris + 33 (0)1 43 16 30 80 Depuis 2001, Michel Roth est le Directeur des cuisines du Ritz. Il se trouve à la tête d’une brigade de 80 personnes et supervise les cuisines du restaurant gastronomique L’Espadon mais également...
Lire la suiteGuy Martin
Guy Martin Le Grand Véfour 17, rue de Beaujolais 75001 Paris + 33 (0)1 42 96 56 27 Fils de Savoyard, autodidacte et homme de passion, Guy Martin, s’émerveille de tout et nourrit son inspiration à des sources aussi diverses qu’étonnantes : souvenirs de...
Lire la suitePatrick Henriroux
Patrick Henriroux La Pyramide 14, boulevard Fernand Point 38200 Vienne (Isère) + 33 (0)4 74 53 01 96 Fils de paysans Haut Saônois, Patrick Henriroux a trouvé très tôt sa vocation. A l’âge de 10 ans, il apprend la rigueur et l’amour des bonnes choses avec...
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